Söderbergskan

din moralkaka i en bloggosfär fylld av cupcakes

Tänk på lilla hjärtat, lilla fetto

Kategori: Tidsfördriv

 
"Koncentrera dig på din andning och fäst åter uppmärksamheten på hjärtat".

Boken handlar om djurkommunikation men det stämmer onekligen bra in på det ickeexisterande kärlekslivet med. Andningen är det jag hanterar absolut sämst, något man bör tänka på då man drabbas av panikattacker på grund av ett brustet hjärta.
 
Aktuellt värre...
Alltför aktuellt...

KOMMENTARER:

  • Hannah säger:
    2013-05-10 | 08:51:28

    Läste en sån bok när jag var 8. Blev fett besviken. :( testade prata med allehanda hästar och katter. Och eventuellt en hund. Men de pratade ju inte så som jag tänkt mig att jag skulle förstå dem (á la Narnia-style)
    Men visst kan de kommunicera på nåt vänster, mina föräldrar och jag skulle åka och handla (jag var tolv) och jag ville inte åka för min dvärghamster mådde inte bra (kände jag i magen) Jag blev jätteledsen när jag kom gick mot buren och tittade till honom, men han låg i sitt hus och sov så sött som han brukade på dagarna. Jag var ändå riktigt orolig och sa till mamma att jag trodde han har ont i benet, för jag tyckte att det kändes som det i min kropp. Klappade honom lite och han svarade med att gosa ner sig i bomullen ännu mer.
    Vi åkte och handlade iallafall och jag var jätteledsen i bilen, hade ångest på väg hem. Så fort vi kom hem sprang jag till buren och i det lilla huset låg min älskade hamster alldeles slapp och kall. Tog upp honom och såg att han hade ett sår på benet. Kommer aldrig glömma det. Förmodligen hade han gjort sig illa på natten. Men jag lärde mig att min magkänsla är sann och att jag kan lita på den.. Begravningen skedde under äppelträdet där jag brukade ha honom i gräset och leka, i en liten låda med mjuka servetter i med änglar på. <3 han var så snäll och kelig... Saknar honom.

Kommentera inlägget här: