Söderbergskan

din moralkaka i en bloggosfär fylld av cupcakes

The Last White Knight

Kategori: Film, TV & musik

Jag tar två imovane och nattar mig med följande, för att sedan säga som Anna på kneget: "Jag önskar att jag bara fick ligga i sängen och kolla på en bra serie och kramas med en karl nu!" (sånt man pratar om mellan telefonsamtalen, endast vi som är singlar har dock rätt att klaga/sukta, så Franziska som jobbar intill oss är utesluten ur dessa samtal, eftersom hon redan sitter och snapchattar med sin redan existerande karl (påstår hon?), som hon därefter åker hem och kollar på serier i sängen med.

"Filmmaker Paul Saltzman returns to Mississippi to talk with the Ku Klux Klan member who assaulted him in 1965 for helping blacks register to vote." Morgan Freeman medverkar så då kanske jag slumrar in litet fortare. Han är nog en mysig karl att somna med.
 
 
7,4 på IMDb låter dessutom lovande. Jag är ju ett riktigt pretto när det kommer till filmproduktion och kollar endast på rysare som fått under 7 på IMDb, eftersom man tittar på dem för känslan och inte storyn (skräck är med andra ord som porr). Det är ganska bra att ha vissa regler uppsatta, så att man undgår den värsta smörja som produceras. På så sätt blir man dessutom en exceptionell filmvetare och folk flockas alltid kring dig för att få tips, eftersom de tror att du vet mer om film än vad du egentligen gör - och voilà! Där har du två-tre minuter av fame, och det enda du behöver göra är att skippa Adam Sandler, Jack Black och Seth Rogen.
 

Sexual haressment panda

Kategori: Allmänt

 
Det har varit en jobbig vecka med sjukdom, feber  och ångest, men när jag såg denna notis blev jag varm i hjärtat. Gullepandan. 

I'm rockin' 'em bangs!

Kategori: Skönhet


 
Funderar hela tiden på huruvida jag skall börja blogga igen eller inte. Jag älskar ju att skriva, men att få saker hemskickade av främlingar har gjort mig paranoid (fick hem sexleksaker värda 3000 kronor på faktura härom veckan, självklart polisanmält). Det känns som att jag har så mycket att få ur mig å ena sidan, å andra sidan där där tomt och ingen ork eller energi finns kvar efter arbetsdagen. Har börjat jobba 35 timmar i veckan för 60 kronors timlön, vilket inte ens täcker upp hyran och hundvakten, så där går ändå alla sparpengar. Jag ser det som en kortsiktig lösning för att på sikt kunna söka bostäder i första hand parallellt som jag kan söka andra jobb inom exempelvis kundtjänst eller assistans.

Det var dock inte det denna uppdatering skulle gälla. Jag har nämligen skaffat lugg för ett litet tag sedan (för bara 199:-, och jag som älskar att fynda!) och jag rockar den fetare än Zooey Deschanel. Hur har jag under hela mitt liv kunnat gå på myten om att "tjocka inte bör ha lugg"? Well, fuck that. Jag har aldrig varit så nöjd med en frisyr i hela mitt 26-åriga liv.