Söderbergskan

din moralkaka i en bloggosfär fylld av cupcakes

Egen domän

Kategori: Allmänt

soderbergskan.blogg.se hittas numera också under soderbergskan.se.
Litet finare, litet enklare, litet bättre. Jag ville bara informera er om detta.

Nu skall jag vinna en auktion (har dock inga pengar att betala den med än, detta är första månaden i mitt liv som det inträffar att jag inte har ett öre på kontot innan nästa löning eftersom jag alltid varit så sparsam, men nu har jag spenderat allt på den webshop jag planerar att öppna - lika bra att jag vänjer mig då jobbtimmarna blivit allt färre) kämpa mot tröttheten, ta en dusch och frenetiskt försöka tvätta ur dessa röda stänk ur håret. Om färgen varit jämn hade jag ju varit rena rama sexbomben (tänk Rita Hayworth på dubbla kortisonkurer och sisådär 15 centimeter kortare) men så är ej fallet. Cirkus 65% är fortfarande blont. Inte så fräscht.

Bonnie Tyler till Norrbotten!

Kategori: Film, TV & musikBonnie Tyler kommer till Lulekalaset 2012. För första gången kommer jag att betala för att besöka den annars så pinsamma stadsfesten, vars största dragplåster hittills varit Twisted Sisters och Tom Jones (wow). Bonnie är en legend och den bästa av alla föredettingar! Åh, vad jag kommer att gråta när hon sjunger "It's A Heartache" och "Total Eclipse of the Heart". Videon till den sistnämda har ALLT: Ninjor, draperade klänningar, duvor, tända ljus, unga män i skolbänken, spring i korridorer, gardinfladder, en stor mystisk slottsbyggnad där det med största sannolikhet spökar... Ja, det är en explosion av klichéer som fungerar perfekt ihop!

Hejdå, Luleå

Kategori: Dekoratör '12Nu tar jag mitt tillfälligt missfärgade hår och beger mig söderöver. Oj, så skönt att få komma bort från denna stad för ett litet slag. Hoppas på litet mer saker än enbart färglära denna vecka. Nyttigt? Absolut. Intressant? Javisst. Långtråkigt? Ni skulle bara veta.