Söderbergskan

din moralkaka i en bloggosfär fylld av cupcakes

Bloppis: Smycken, 50:- styck

Kategori: Fyndhörnan

Samtliga smycken i detta inlägg säljes för 50:- styck. Ställ gärna frågor om du har några ang mått och dylikt, och glöm inte att ange din mailadress om du är intresserad och vill köpa något.
 
 
 
 
 
 
 

KOMMENTARER:

 • Klara Törnquist säger:
  2013-06-24 | 20:30:10

  Vad är det för text som står på kaninmedaljongen?

 • Söderbergskan säger:
  2013-06-24 | 22:48:50
  Bloggadress: http://soderbergskan.blogg.se

  Klara: "Life is sweet just like cupcakes, not too fast but slow".

  Har även ett i samma modell med Eiffeltornet i stället för en kanin: http://cdn1.cdnme.se/1912607/7-3/ibyxuucnnvzrae_51c8afaae087c32036fc735f.jpg

 • Jeanette säger:
  2013-06-24 | 23:40:25

  Jag är intresserad av att köpa halsbandet med luftballongen. Vet du om den är nickelfri och vart kommer den ifrån, märke/butik?

 • Söderbergskan säger:
  2013-06-26 | 01:12:24
  Bloggadress: http://soderbergskan.blogg.se

  Jeanette: Smyckena är EU-godkända vad gäller nickelhalten så de skall inte orsaka några problem. Jag har inte hört något från personer jag sålt till och min mor är väldigt nickelkänslig men bär flera olika smycken som hon köpt eller fått av mig. Just luftballongen är det väldigt länge sedan jag köpte (men jag älskar det, kombinationen av flera pasteller är guld - jag tänker tivoli, sockervadd och karuseller à tidigt 1900-tal och hade kunnat inreda ett helt rum med de färgerna!), men jag har i första hand handlat från USA. Dock är det inget känt märke, då hade jag inte kunnat sälja dem så billigt (eller lagligt, för att ha märkessmycken i en webbshop måste man såvitt jag förstått ha särskilt tillstånd för det). Själva tanken med min webbshop var att förmedla litet personligare och roliga smycken till låga priser, men jag är noga med vad jag säljer och skulle inte skicka iväg något jag ansåg var krafs. Jag har gått igenom och testat alla produkter som är till salu. Ja, inte just det paret förstås utan ett annat. Allt som säljs är nytt och oanvänt. ;)

 • Jeanette säger:
  2013-06-26 | 22:16:45

  Okej, men så bra, då ska det väl inte vara några problem med det. :) Ja, färgkombination var verkligen fin och håller med om dina intryck. Det var inte viktigt att det skulle vara något känt märke, och jag förstod nog att det inte var det heller men vara bara nyfiken på ursprung helt enkelt. :) Jaha, det visste jag inte att det var nytt och oanvänt, det var ju bara en bonus. Jag skulle jag vilja köpa den, hör du av dig på min mail då?

 • Söderbergskan säger:
  2013-06-27 | 02:39:23
  Bloggadress: http://soderbergskan.blogg.se

  Jeanette: Det bör inte orsaka problem, men uppstår det ändå av någon anledning så hör av dig till mig för ersättning eller om du vill ha något annat. Jodå, det är oanvända produkter. :) Jag genomförde i princip internationella transaktioner dagligen i fjol, produkter som många bara blivit liggande när jag gick in i väggen och all energi sögs ur mig (är både bra och dåligt med att ha bipolaritet, man är driftig och får mycket gjort tills den dag då man väl kraschar, haha), så jag har flera kartonger med smycken och litet annat smått och gott. Det mesta finns i en-två till tre-fyra exemplar. Säljer en för mycket av samma produkt känns det inte särskilt unikt längre och då går själva poängen förlorad, tycker jag. Det är alltid roligare att ha något som inte alla andra äger, så även om H&M har riktigt grymma smycken många gånger känns det tyvärr ändå inte så intressant längre när halva sta'n har likadana. :/ Jag mailar! :)

 • Sarah Ängvreten säger:
  2013-06-29 | 08:56:39

  Hej
  vad är det är det för storlek på ringarna?
  Är intresserad av Kaninmedaljongen och en av de turkosaringarna.
  Mvh
  sarah

Kommentera inlägget här: