Söderbergskan

din moralkaka i en bloggosfär fylld av cupcakes

Nattlig nätshopping

Kategori: Fyndhörnan

 
Vissa företag handlar man enbart från för att de är billiga, andra återkommer man till för att servicen helt enkelt är alldeles utmärkt. Eleven.se är ett sådant företag som jag vill ge två rediga snickartummar upp till! Jag handlar inte där så ofta, men då jag gör det har jag aldrig blivit besviken, inte för sex år sedan då jag gjorde min första beställning (som jag minns innehöll en ljuvlig kroppsskrubb från märket 100% Pure, samt ansiktsrengöring som var alldeles för stark för mig och fick åka i soporna) och inte idag. Leveranserna är snabba och man tilldelas undantagslöst flera härliga små prover i sin beställning, så att man får chans att testa nya produkter, och vem tackar nej till det? Eftersom jag nu dessvärre är en shopaholic som handlar bra mycket mer än vad jag hinner använda skulle man kunna tro att jag var rena rama miljadären, men i själva verket kan jag nog bäst jämföras med Amerikas så kallade "coupon queens" (ni som sett "Here comes Honey Boo Boo" vet vad jag talar om). Jag köper i princip aldrig något till fullpris och att hitta nedsatta guldkorn är litet av min passion. Därför blev jag glad när jag gick igenom Elevens reasektion och hittade litet saker jag tänkte att jag gott förtjänar, efter att ha gråtit som ett livstrött barn tre dygn i sträck. Jag har inte provat någon av produkterna tidigare, så det skall bli mig ett nöje att göra detta när de väl anländer. Av beskrivningarna att döma känns det dock inte som att jag kommer att bli besviken, och allra minst när jag fått dem till så otroligt bra priser!
 
Jag älskar Smashbox, och glosset Heartbreaker Lip Shine i nyansen Berry Hot kommer att ge mina nariga ankläppar ett perfekt lyft! Ordinarie pris 225:-, just nu 95:-

Rock Hard Cosmetics Lip Balm är ett mjukgörande och lyxigt läppbalsam som funnits i flera olika dofter. Nu under utförsäljningen finns dock endast ananas och vanilj att välja mellan, och eftersom jag är en "Country Gal" bra mycket mer än vad jag är en "Grunge Girl", valde jag självklart ananasdoft. Att jag älskar tropiken kanske spelar in en del, men mest förpackningen om jag skall vara ärlig. Svartsjuka whiskeydrickande countrybrudar är underskattade. Ordinarie pris 89:-, just nu 39:-
 
SugarBaby Ice Princess Silky Smooth Body Scrub är en lätt parfymerad kroppspeeling som lämnar dig naken, mjuk och len. Jag försökte hitta mer information om denna, men allt jag fann var att den "luktade gott", såatte - jag litar på er nu, googlefrämlingar! Eftersom jag har slut kroppsexfoliering samt fastnade för det å så charmiga namnet, kände jag mig tvungen att testa! Då ordinarie priset på 239:- i mina ögon inte är speciellt billigt för en peeling (när du kan göra en egen helt gratis på sockret du gömt längst bak i skafferiet), har jag höga förväntningar. Just nu kostar den 119:- för 200 ml. Du sparar alltså 120 kronor.
 
När jag såg Salvador Dali Little Kiss Me & Lovely Kiss Gift Set var jag nära att klicka ned den i varukorgen utan att ens läsa informationen. Förpackningarna och flaskorna var på tok för fina för att jag inte skulle vilja ha dem, och parfymer kan jag aldrig få för många av eftersom jag tröttnar på att gå runt och lukta likadant dag ut och dag in väldigt fort. Dock valde jag att hejda mig litet och ta en snabbtitt på vad jag tänkt impulsköpa, men blev inte ett dugg mindre sugen av beskrivningarna:

Little Kiss Me har en blandning av vackra nymphea och vattennoter - perfekt för sommaren! Bambu och paradisfrön gör denna moderna doft till en succé för varma kvällar. Ett hjärta av pion och magnolia kombineras himmelskt i en bas av passionsblomma, iris, tränoter och mysk som sitter kvar hela dagen och hela natten!

Lovely Kiss är en frisk och söt fruktig cocktail som till en början av kompositionen innehåller grapefrukt-sorbet och svarta vinbär, kryddad med noter av rosépeppar och rabarber. I hjärtat blandas elegans med en färgsprakande bukett av rosa pion, viol och litchi. En sensuell bas av ceder och patchouli, insvept i mjuka spår av mysk.

Förpackningen med dessa två parfymer (varav den ena utgått) à 30 ml är limited edition, så passa på om ni också är intresserade. Ordinarie pris 520:-, just nu 295:-
 
Avslutningsvis, så är det största fyndet också det billigaste. C4 må inte vara det bästa hårvårdsmärket som existerar, men det gör sitt jobb! Just nu kan du köpa C4 Protection Curl Activator för patetiska 19(!) kronor i stället för ordinarie 129. En produkt för dig med självfall som vill ha mer definierade lockar. Jag tog förnuftet till fånga och köpte tre stycken på en gång.
 
Men nu, kära läsare, måste jag försöka få ett par timmars sömn innan jag skall upp klockan åtta. Det här blir den tredje vakna natten, vilket igår morse bidrog till obehagliga hallucinationer innan jag slutligen fick mig ett par två timmars sömn på morgonkvisten. Vill inte behöva uppleva samma sak idag med. God morgon på er!

KOMMENTARER:

  • Emilia säger:
    2013-01-20 | 22:24:00

    Blä, jag vill också ha pengar till nattshopping!
    Men en annan måste ju släpa sig iväg till socialen varje månad för att tigga pengar och de är inte så generösa på hudvårdsfronten, tyvärr. Det är nog min största last annars. Är ju roligare att ha fin hud än att klä upp sig när allt sitter som ett korvskinn. Och så har jag dumt nog en hy som blir tomatröd av alla hudkrämer under 500-lappen. Suck och stön osv.

  • Söderbergskan säger:
    2013-01-21 | 01:13:32
    Bloggadress: http://soderbergskan.blogg.se

    Emilia: Det suger när pengarna inte räcker till. Jag får lov att vara tacksam över att jag har ett jobb, även om det är som personlig assistent (något jag vantrivs med, passar inte alls att arbeta inom omsorgen, men jag jobbar i alla fall helger vilket ger bra med OB). Vilken rengöring använder du? Har du provat Weledas produkter? Jag tycker att det är ett bra märke i sin prisklass, ett plus är deras naturliga ingredienser. Jag vet andra med problemhy som tyckt om deras ansiktsvård.

    Ser dessutom nu när jag kikar att KICKS har kampanjerbjudande på utvalda produkter, bland annat på deras doftfria rengöring och ansiktskräm med mandelolja för känslig, obalanserad hud. Kanske kan den vara värd för dig att prova? :)

    http://www.kicks.se/weleda-b161/almond-soothing-cleansing-lotion-p12067

    http://www.kicks.se/weleda-b161/almond-soothing-facial-lotion-p12079

  • Emilia säger:
    2013-01-21 | 13:00:44

    Tack för tipsen! Ska kollas upp snarast.
    Just nu använder jag en makeup remover från make up store, mest eftersom jag hade ett presentkort där, haha. Den retar inte upp min hud men är inte fantastisk heller. Kommer nog inte köpa den igen. Är helt galet nyfiken på michael todd organics just nu, men det får bli när ekonomin ser bättre ut.

Kommentera inlägget här: